Casallco All Door Technics


Go to content

Zonnewering

U bent particulier

knikarmscherm

Knikarmschermen :

Zorgeloos genieten op uw eigen terras maakt onderdeel uit van het leef- en woongenot. Daarom is het belangrijk dat u op een mooie, zonovergoten dag, zelf kunt kiezen of u in de zon wilt zitten of juist in de schaduw. Is dat laatste het geval, dan is het fijn om te weten dat u dat in een sfeer kunt doen die u het meest aanspreekt. Dankzij een knikarmscherm, waarbij u zelf de keuze van de kleuren en motieven bepaalt zoals die het beste passen bij uw huis en uw tuin. Bovendien is zoín scherm erg praktisch: het zorgt er namelijk voor dat hinderlijk zonlicht en overdadige warmte buitenshuis blijven. En u houdt een vrije doorloop onder een openstaand scherm.

knikarmscherm
uitvalscherm

Uitvalschermen :

Uitvalschermen geven een sublieme bescherming tegen fel zonlicht en hoge buitentemperaturen. Ze zijn geschikt voor elk type raam, waarbij een vrije doorloop geen rol speelt. Uitvalschermen ogen bijzonder fraai tegen de gevel; ze kunnen geleverd worden met vaste armen of armen met een veersysteem, al dan niet wind- en zelfs stormvast of gasveer.

Markiezen :

Markiezen, werkelijk iets aparts! Markiezen geven uw huis iets aparts, iets moois, iets nostalgisch.Markiezen ademen sfeer en romantiek, stralen kwaliteit uit en kunnen aan uw huis zowel een modern als een klassiek karakter geven.


Markiezen
Screens

Screens

De vlakhangende zonwering, ook wel screen geheten, werd oorspronkelijk ontworpen voor grotere projecten, zoals kantoorgebouwen, ziekenhuizen en scholen. Maar dit type zonwering kan natuurlijk met evenveel succes worden toegepast bij ramen van woningen.Bijvoorbeeld wanneer er bij u geen mogelijkheden zijn voor een uitvalscherm of wanneer u vaak afwezig bent.Een screen werkt ongeveer hetzelfde als een rolluik: het doek glijdt tussen twee geleiders naar beneden.Een screendoek wordt geweven uit glasvezel en heeft daardoor een enigszins open structuur.Hierdoor wordt het zonlicht voor zo'n 85 procent gefilterd. Het zicht nar buiten blijft hierbij behouden, terwijl u overdag nagenoeg geen inkijk hebt.Een ander groot voordeel is dat deze screens in de winter ook nog eens energiebesparend werken.

Rolluik

Rolluiken

Rolluik
Rolluik
Rolluik

Home Page | Ons Bedrijf | Voorbeelden | U bent particulier | IndustriŽle sector | TNO | Contact | Site Map


Back to content | Back to main menu