Zonnetent kopen in Antwerpen en omstreken

Contacteer ons

Casallco in Antwerpen, de expert voor een zonnetent op maat

Iedereen wil een zuidgericht terras, maar als puntje bij paaltje komt kunnen zonnestralen ook storend zijn. Een zonnetent kopen is een goed idee om optimaal van uw terras te genieten, ook wanneer de zon schijnt. Zo blijft u gewoon van de buitenlucht genieten en hebben u, uw laptopscherm en uw tere ogen geen last van een overvloed aan zonnestralen.


Onze zonnetenten worden tegen uw gevel geplaatst en zijn dankzij de knikarmen uitrolbaar. U heeft hierbij de keuze tussen verschillende modellen, waardoor er voor alle stijlen en budgetten wel geschikte zonnetenten te koop zijn. Wij maken, leveren en plaatsen zonnetenten op maat in de ruime omgeving van Antwerpen.

  • Geen last van zonlicht op uw terras

  • Geen last van verkleurde meubels of gordijnen

  • Geen oplopende temperaturen in de zomermaanden

  • Kwalitatieve doeken die langdurig meegaan

  • Ruime keuze, ongeacht stijl of budget

Zonwering buiten: knikarmschermen voor optimaal tuingenot

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor knikarmschermen. Dergelijke knikarmschermen zorgen ervoor dat u ook buiten geniet zonder die vervelende zon te moeten dulden. U heeft lekker veel schaduw, terwijl de zon uw huis niet als een serre opwarmt. Dankzij het openstaand scherm behoudt u bovendien de vrije doorloop.


U krijgt de keuze uit verschillende kleuren en motieven en uiteraard kunt u uw zonwering elektrisch aansturen. Wij plaatsen knikarmschermen in Antwerpen en omgeving, met inbegrip van Wommelgem, Mortsel, Brasschaat, Kapellen, Stabroek, Kontich en andere omliggende gemeenten.

Automatische zonnetenten in Antwerpen

Niet alleen leveren en plaatsen wij uw zonnetent op maat, bovendien kunnen we uw zonnetent ook automatiseren. Zo hoeft u uw zonnetent niet met een stang te bedienen maar gebruikt u gewoon een schakelaar, afstandsbediening of smartphone. De ontvanger wordt zo nodig in de motor geïntegreerd en vergt geen infrastructurele aanpassingen. We informeren u graag over de verschillende mogelijkheden en stellen vrijblijvend een offerte voor u op.

Launge Fino Launge Como Launge Como

  • Zonnetent op maat (breedte, uitval, stijl enz.)

  • Diverse plaatsingsmogelijkheden

  • Bediening met stang of automatische bediening

Benieuwd naar wat zonnetenten in Antwerpen en omstreken mogen kosten?

Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Casallco in Antwerpen.