Ontdek de zonwering en screens van Casallco in Antwerpen

Contacteer ons

Screens laten plaatsen in Antwerpen

In de eerste plaats kunt u bij ons terecht voor de plaatsing van screens. Hiervoor maken we gebruik van speciale doeken die het zonlicht voor ongeveer 85% filteren terwijl u wel nog steeds vlot naar buiten kijkt. De kijklustige ogen van voorbijgangers schermt u dan weer doelgericht af, terwijl screens ook een positieve invloed hebben op uw energierekening. Wij plaatsen dergelijke screens zowel bij nieuwbouwwoningen als bij renovaties. Daarnaast plaatsen we ook screens voor kantoorgebouwen, ziekenhuizen, scholen en bedrijven. In ieder geval bieden we steeds verschillende aansturings- en automatisatieoplossingen aan.

Lounge screen

Uitvalschermen als zonwering in Antwerpen, Wilrijk en omgeving

Knikarmschermen zijn enkel geschikt voor uw terras. Desondanks wilt u ook andere ramen van het zonlicht afschermen zonder dat u helemaal in de donker zit. In dat geval zijn uitvalschermen een beter idee, althans wanneer een vrije doorloop geen must is. Onze uitvalschermen ogen bijzonder fraai en bieden bescherming tegen zonlicht en hoge buitentemperaturen.

  • Met vaste armen of met een veersysteem

  • Windvast, stormvast of met gasveer

  • Verschillende stijlen en motieven mogelijk

  • Deze zonwering laten plaatsen in Antwerpen, Wilrijk, Brasschaat …

Markiezen

Markiezen zijn heus niet alleen een geschikte oplossing voor winkels. Deze authentieke vorm van zonwering staat ook bij woningen heel goed. Ze worden stevig gemonteerd en ze bieden ook nog eens alle ruimte voor openslaande ramen. Zowel qua vormen, maten en kleuren behoudt u de ruimste keuzevrijheid. Daarnaast heeft u de keuze uit petmodellen, klapmodellen of standaardmodellen. Uiteraard helpen we u graag bij het maken van de juiste keuze.

Keuze gemaakt of is er toch nog enige twijfel? In een vrijblijvend gesprek lichten we graag het een en ander voor u toe.

Contacteer ons voor meer informatie.