Casallco, uw partner voor voorzetrolluiken regio Antwerpen

Contacteer ons

Voorzetrolluiken laten plaatsen in Antwerpen, Wommelgem, Mortsel of omgeving

Casallco is de lokale expert in voorzetrolluiken te Antwerpen. U kunt door ons voorzetrolluiken laten plaatsen in Wommelgem, Mortsel, Brasschaat of de andere omliggende gemeenten van Antwerpen. Natuurlijk plaatsen we ook voorzetrolluiken in Antwerpen.


Onze voorzetrolluiken worden aan de buitengevel gemonteerd waardoor u geen schade heeft aan uw interieur. Daarnaast krijgt u de keuze uit diverse soorten voorzetrolluiken die u optimaal afstemt aan uw smaak, woning of bedrijf. Hierbij behoren ook voorzetrolluiken met een afgeronde kast, een halfronde kast of een 45°-afgeschuinde kast tot de mogelijkheden. Wat de afwerking betreft kiest u tussen verschillende eindstukken, stormhaken, geleidersprofielen enz.Ten slotte staan wij ook in voor de automatisering van uw voorzetrolluiken in de omgeving van Antwerpen. Zelfs bediening met uw smartphone behoort tot de mogelijkheden.

Onderhoud van rolluiken in Beveren, Antwerpen, Brasschaat en omgeving

Ook wanneer u al over rolluiken beschikt, staat Casallco voor u klaar. Wij staan in voor het onderhoud van rolluiken en gebruiken hierbij een uitgebreide checklist waarbij we zelfs de kleinste onderdelen keuren. Zo nodig voeren we meteen de reparaties uit. Hiervoor bieden we onderhoudscontracten aan. We stellen ons flexibel op, omdat we weten dat niet alle rolluiken even intensief worden gebruikt. We informeren u graag over de verschillende door ons aangeboden onderhoudscontracten.

Hersteldienst voor voorzetrolluiken in Antwerpen, Kapellen, Stabroek, Kontich …

Wij repareren nagenoeg alle voorzetrolluiken en dit zowel bij particulieren als bedrijven. De reparatie van grote rolluiken in de industriële sector behoort eveneens tot de mogelijkheden. Meestal kunnen wij de rolluiken nog dezelfde dag repareren of zelfs een nieuw rolluik monteren, bijvoorbeeld na inbraakschade. Hiervoor rekenen we op een eigen productie- en assemblageafdeling en onze ruime stock met onderdelen. Onder andere de materialen, motoren en onderdelen van de merken Elero, Simu, Somfy en GfA hebben wij standaard in stock.

Wilt u nieuwe voorzetrolluiken laten plaatsen, een onderhoudscontract afsluiten of zoekt u een snelle hersteldienst voor uw voorzetrolluiken?

Contacteer dan Casallco in Antwerpen.