Alles voor uw sectionaalpoort in de regio Antwerpen en Sint-Niklaas

Contacteer ons

Sectionaalpoort kopen in Antwerpen, Berchem en omstreken

Wij van Casallco in Antwerpen zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van sectionale garagepoorten in Antwerpen, Wilrijk, Schoten en omgeving. Iedere sectionaalpoort voldoet aan de Belgische norm en u heeft steeds een ruime keuze. Zo kunt u voor uw sectionaalpoort hout kiezen, maar natuurlijk kunt u ook gewoon voor uw sectionaalpoort aluminium verkiezen. Daarnaast hebben we bijvoorbeeld een sectionaalpoort met deur beschikbaar.

Wij plaatsen zowel sectionale garagepoorten bij particulieren als bij bedrijven, waarbij zelfs grote sectionale poorten voor vrachtwagens of de industrie tot de mogelijkheden behoren. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en stellen verschillende offertes voor u op.

Onderhoud van sectionale garagepoorten in Antwerpen, Wilrijk, Schoten …

De nieuwste generatie sectionale garagepoorten vergen maar weinig onderhoud. Bovendien kunt u het een en ander perfect zelf doen, zoals het reinigen of behandelen van uw sectionaalpoort uit hout of aluminium. Desondanks zijn er een aantal zaken die u maar beter aan een vakman overlaat.

Wij staan onder andere in voor het nazicht van het balanceersysteem, het smeren van de veren, het testen van de beveiliging en het eventueel opnieuw instellen van de afstandsbediening. Hoe dan ook raden we u aan om bij problemen steeds contact met ons op te nemen. Wij staan zowel voor particulieren als bedrijven in voor het onderhoud van hun sectionale poorten en dit in de ruime omgeving van Antwerpen en Sint-Niklaas.

Hersteldienst voor sectionale garagepoorten in Sint-Niklaas, Schoten en Antwerpen

Wanneer u een probleem ervaart met uw sectionaalpoort raden wij u aan om contact op te nemen met onze hersteldienst. Indien het gaat om een belangrijke toegangspoort komen wij snel ter plaatse voor een diagnose en de nodige herstellingen. Omdat wij de meeste materialen, motoren en onderdelen gewoon in stock hebben kunnen we het probleem meestal razendsnel verhelpen. Onze (spoed)hersteldienst is er zowel voor particulieren als bedrijven die problemen ervaren met hun sectionale garagepoorten.

Ontvangt u graag vrijblijvend prijsinformatie, wilt u een onderhoudsbeurt inplannen
of zoekt u een herstellen voor uw sectionaalpoort?

Vraag dan nu een offerte aan.