Casallco All Door Technics


Go to content

Ons Bedrijf

BEDRIJFSPROFIEL

Casallco bvba is een bedrijf gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van brandwerende rolluiken, particuliere rolluiken, zonnewering en sectionale poorten conform de Belgische norm.

Uniek in BelgiŽ :
Dubbelwandig geÔsoleerd rolluik TNO klik hier voor meer info

Reparaties :

Casallco bvba repareert nagenoeg alle merken rolluiken, rolhekken, brandwerende rolluiken, particuliere rolluiken, zonnewering en sectionale poorten. Van mini rolluiken bij de particulier tot megarolluiken in de industriŽle sector.

Indien er dringende reparaties dienen te worden uitgevoerd, wordt in de meeste situaties het rolluik dezelfde dag gerepareerd, een rolluik is een afsluiting van een pand en moet gebruikt kunnen worden.

Indien bij een inbraak het gehele rolluik is vernield zal Casallco bvba er voor zorgen dat er dezelfde dag een nieuw rolluik wordt gemonteerd, dit is mogelijk door een eigen productie en assemblage afdeling. De meest voorkomende materialen, motoren en onderdelen liggen in het centrale magazijn op voorraad, zodat snel kan worden gereageerd op problemen. Casallco bvba is dealer van de meest vooraanstaande merken rolluikmotoren, waaronder ELERO, SIMU, SOMFY en GFA.
Onderhoud :

Onderhoud op rolluiken is in de meeste situaties van belang doch wordt vaak vergeten. Onderhoud aan rolluiken wordt voorgeschreven door de arbeids- en veiligheidsinspectie.
Door Casallco bvba wordt onderhoud uitgevoerd aan de hand van een checklist, per product worden alle voorkomende onderdelen gecheckt en daar waar nodig worden kleine reparaties of vervangingen direct uitgevoerd zodat het rolluik in optimale staat blijft en kan functioneren.

Door de jaren lange ervaring kan worden aangetoond dat bij onderhoudscontractklanten minder storingen zijn door slijtage dan bij rolluiken waar geen onderhoud op wordt uitgevoerd. De frequentie van onderhoud hangt af van het gebruik, zo zal een rolluik van een parkeergarage wat bij elke passerende auto wordt geopend en gesloten meer onderhoud nodig hebben dan een rolluik ten behoeve van de winkelafsluiting wat slechts een keer per dag wordt geopend en gesloten, voor deze afsluitingen is een maal onderhoud per jaar voldoende.

Casallco bvba beschikt over een aantal vormen van onderhoudscontracten, laat u vrijblijvend door onze afdeling onderhoud informeren over de mogelijkheden, of e-mail naar [email protected].

Verder behoren ook eindafwerkingen zoals eindstukken, stormhaken, geleiderprofielen, onderstrippen,Ö tot ons uitgebreid productgamma.


Home Page | Ons Bedrijf | Voorbeelden | U bent particulier | IndustriŽle sector | TNO | Contact | Site Map


Back to content | Back to main menu